Kızılırmak'ta keyifli sohbet

Kızılırmak

Fantastik roman tarzının en önemli ismi ve Hizmetkâr” serisiyle okurların ilgisini çeken Cenk Enes Özer, Özel Kızılırmak Ortaokulu öğrencileriyle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Özel Kızılırmak Ortaokulu Türkçe zümresi çabalarıyla gerçekleştirilen sö

GÜZEL SÖYLEŞİ

Hizmetkâr Kim, Kara Kutu Operasyonu, Pindaros’un Kitabı, Kılıcın Bekçileri, Şeytan Severse, Sinova ve Adalia ve Süleyman adlı kitaplardan oluşan seriyi okuyan öğrenciler merak ettiklerini yazarına sorma imkânı da buldular. Yazarın kitaplarını daha önceden okuyan öğrenciler soru cevaplı bölümde birbirinden güzel sorular sorarak zevkli bir söyleşinin olmasını sağladılar.

KİTAPLARI İMZALADI

Söyleşi sonrasında Cenk Enes Özer kitaplarını imzaladı. Söyleşi anında öğrencilerin yüzlerinde beliren memnuniyet, söyleşi sonrası kelimelere döküldü. Öğrenciler: “8. sınıfta çok önemli bir yazarla aynı ortamı paylaştık. Kızılırmak’lı olmanın bir ayrıcalığını bir kez daha yaşadık. Emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Söyleşi harikaydı. 2.dönemde de böyle etkinliklerin olmasını istiyoruz” dediler.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı